tiistai 9. joulukuuta 2008

Flexit kiellettävä!!!

Mikäköhän siinä on, että suurin osa koirista, joita Seita on kimppuunsa saanut on ollut Parson/Jack Russeleita? Tänään lenkillä tuli taas yksi.. :(

Olin siis kaikkien koirien kanssa yhtä aikaa lenkillä, ja tässä ollessamme jo melkein takaisin kotona sattui pieni välikohtaus. Seitan kanssa tuli muiden koirien ohituksissa hieman takapakkia naapurimme koiran tultua pihalla vapaana muristen vastaan ja Seita tästä tietysti hieman säikähti ja päätti taas haukkua kaikki vastaantulevat koirat suohon..nyt oli kuitenkin menossa nätisti, vaikka tien toisella puolella näkikin "pienen valkoisen" (joita ei voi sietää..sattuneista syistä) menevän. Seuraavaksi tajuan tämän pienen valkoisen juosseen autotien yli ja olevan siinä omien koirieni vieressä. Omistaja koittaa kipittää perässä. Koitan kerätä omat koirani lyhyemmille hihnoille ja katsoa, että Haldi on turvassa. Sitten rasseli onkin jo Väiskin karvoissa kiinni.. :/ Väiski murahtaa ja runnoo ärisevän ärrierin maahan, josta se jotenkin pääsee vielä ylös ja siitä suoraan Seitan päälle. Tästäkös Seita riemastui, on sen verran monta russelia sen päälle käynyt aiemminkin. Omistaja vierellä jotain selittää katkenneesta flexistä. :/ Sain omat koirani selvitettyä siitä ja rasselin omistaja sai oman koiransa irti karvoista ja jatkoi matkaansa edes anteeksi pyytämättä. Että semmoinen iltalenkki tänään..

Eniten harmittaa juuri tuo, kun Seitan kanssa alkoi taas nämä muiden koirien kohtaamiset edellisen sattumuksen jälkeen sujumaan niin sitten tapahtuu näin..ja en todellakaan Haldillekaan halua mitään tämmöisiä kokemuksia lenkeillämme tarjota. Onneksi Haldi oli vierelläni turvassa tämän ajan eikä saanut pikkuriiviötä kimppuunsa. Saapas nähdä miten lenkkimme seuraavina päivinä sujuvat, eli oliko kuinka suuri vaikutus tällä tapahtumalla. Lenkitän ja ulkoilutan Haldia myös yksikseen ilman isoja mahdollisuuksien mukaan, tarvitsee sitä tulevina päivinä varmaan suosia josko Seita kovinkin huonoa mallia muuten näyttää..

Harmittaa siltikin vietävästi kun tuommoista sattuu..vahinkohan tuo oli ja ihminen on erehtyväinen ja tekevälle sattuu. Siksi en tuon koiran omistajaa viitsinytkään alkaa sen enempää sättimään siinä paikanpäällä, eihän tuo omaa huolimattomuuttaan kuitenkaan turreaan ollut irti laskenut. Töitä vaan tuli taas rutkasti lisää, jotta lenkit sujuvat rennoissa tunnelmissa. Väiskiin tuommoiset eivät onneksi juuri vaikuta, taitaa unohtaa kaikki negatiiviset asiat samantien kun selän kääntää..mies ja putkiaivot. ;) Tai sitten se luonnetestissäkin todettu kovuus.. :D

Että näin meillä tänään..

2 kommenttia:

  1. Vai ärrierit teillä on riesana. Meillä päänvaivaa aiheuttavat saksanpaimenkoirat.
    Joku arveli, että ne isot pedot ärsyyntyvät lapinkoirien hännän asennosta ja tahtovat repiä mokoman itsetyytyväisen kippuran irti. En tiedä, mutta ikävää kuitenkin tuommoinen. Onneksi ei teille käynyt vielä pahemmin..

    VastaaPoista
  2. Minä täällä edelleen haaveilen siitä omakotitalosta maalla..täytyy varmaan tosissaan alkaa sitä haavetta viedä toteutuksen asteella. :) Saavat koirat kirmata vapaana omalla pihalla ilman murhetta päälle käyvistä koirista. Toki niitä koiria maallaki, eli eipä sekään autuaaksi tee, mutta hieman vähemmän kuitenkin.

    VastaaPoista

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)