perjantai 28. joulukuuta 2012

Sofian ensimmäinen joulu

Jouluksi matkasimme pohjanmaalle Sofian mummilaan, joten vietimme joulua hieman jo ennakkoon täällä kotonamme. Perhettä kävi jo aiemmin syömässä ja lahjat vaihdettiin. Oman perheen kesken availimme lahjoja ja "jouluilimme" perjantaina aattoa ennen. Taisi olla lahjapaperi ja -narut vielä kiinnostavin osuus paketeista :D Toki leluilla leikittiin kun ne paketeista esiin saatiin, ja Sofia saikin monia kivoja uusia leluja. Kyllä näistä varmasti on iloa vielä pitkäksi aikaa! Tänä vuonna vielä näin onnistui hyvin viettää joulua, kun ei joulupukeista sun muista tuo pikkuinen vielä niin ymmärrä. Toista se on sitten muutaman vuoden päästä..

Lauantaina pakkasimme koko perheen koirineen autoon ja suuntasimme kohti pohjanmaata. Matkalla haimme Haldin Porista myös kyytiin. Haldi oli siellä nyt vuorostaan naisissa. Hyvin oli astutukset menneet ja nyt odotellaan miltä alkaa tilanne näyttää. Toivottavasti tulee monta tervettä pentua.

Joulu Pietarsaaressa piti sisällään aika samoja juttuja mitä nyt joulut muuallakin; syömistä, lepoa ja yhdessäoloa. Sofialla oli vähän univaikeuksia siellä, kun ei sitä vieraassa paikassa nukkumaanmeno suju yhtä helposti kuin täällä kotona. Samoin heräili öisin myös enemmän kuin kotona. Nyt onkin sitten joulun jälkeen olleet unirtytmit melkoisen sekaisin ja niitä koitetaan korjailla takaisin paikoilleen. Saattaa myös olla että neiti alkaa pikkuhiljaa siirtyä kaksista päiväunista yksiin ja sekin tekee oman osansta tuosta rytmien sekoamisesta. No, eiköhän me tässä takaisin normaaleihin arkirytmeihin taas päästä.

Mummilassa oli myös muutama lahja lisää Sofialle ja niistä tietysti riemuittiin. Tonttulakki neidillä pysyi päässä vasta kun äitikin laittoi omansa, siihen asti sitä revittiin nopeasti pois ja paiskottiin lattialle. Ei edes kuvaa meinannut saada lakki päässä kun oli sen verran nopea liike ;)

Joulua kotona:





Pikku-mopoilija

Joulua Pietarsaaressa:



Lapsen riemua <3
Saas nähdä millainen joulu meille ensi vuonna tulee, jokohan saadaan joulupukki myös paikalle. Kuinkas teidän joulunvietot meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)