keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Haldin aamukännit

Haldi pääsi tänään heti aamusta vetämään kännit :D Nyt poika makoilee krapuloissaan tuossa jaloissa..

Käytiin Koira-Kissa Klinikalla lonkka- ja kyynärkuvilla. Kuvanneen eläinlääkärin arvio oli erittäin hyvä: Lonkat A tai toinen huonolla tuurilla B sekä kyynärät 0. Kuvat lähtevät nyt Kennelliiton syyniin, katsotaan millainen lausunto sieltä takaisin tulee :) Toivottavasti pysyy yhtä hyvänä. :) Helmikuun alkupuolella vasta päästään silmien peilaukseen, eli sitä joutuu vielä odottelemaan..

Oltiin viikonloppuna ihan vain ihmisten kesken Pohjanmaalla kyläilemässä. Äiti oli koiren hoitajana meillä kotosalla. Käytiin Pietarsaaressa näyttämässä tuleville isovanhemmille vähän masu-asukkia vielä kun on masussa sisällä :D Kivaa oli käydä, vaikka tuo reissaaminen vähän meinaakin jo voimille ottaa ja selkä jämähdellä myös. Junassa onneksi pääsee sentään vähän liikkumaan jos oikein pahalta alkaa tuntua. Selvästi kyllä huomaa ettei sitä vain yhdessä ihmisessä riitä voimia ja jaksua kahdelle..tosi helposti tulee voimaton olo ja alkaa heikottaa.

Nyt onneksi saa sitten loppuajan vain ottaa levon kannalta ja laittaa kotona kaiken valmiiksi tulevaa varten, kun alkaa äitiysvapaa :) Tämän viikon olen talvilomalla ja sen jälkeen jään äitiysvapaalle. Oli sitä hieman haikea ja jotenkin epätodellinen olo perjantaina töistä lähtiessä kaikki työkaverin hyvästellä ja tajuta etten sinne töiden merkeissä mene seuraavan kerran kuin aikaisintaan lokakuussa 2012. Noh, taatusti menee tuo aika nopeasti jahka pienokainen täällä meidän elämää ihastuttamasa :) Niin on kaikki sanoneet että tuntuu äitiysvapaa kotona menevän ihan liian nopeasti. Sitä odotellessa siis..

2 kommenttia:

  1. Jännittäviä aikoja teillä eletään. On se vaan aikamoinen elämänmuutos, kun tulee semmoinen pieni työnjohtaja sanelemaan ihan uudenlaisen päiväjärjestyksen. Minun, yli nelikymppinen, sisareni sai esikoisensa elokuussa ja olemme vieläkin koko suku siitä onnesta pyörryksissä :)

    VastaaPoista
  2. Hurjan paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! =) Ja tsemppejä Haldin luustokuviin.

    VastaaPoista

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)