maanantai 14. tammikuuta 2013

Väiskin pentuja


Väiskin ja Bertan pennut on nyt sirutettu, tarkastettu ja rekisteröintikin odottaa vain vahvistusta kennelliitosta. Vielä ei koiranetin sivuilla näkynyt, mutta toivottavasti lähipäivinä tulee sinnekin..yhdistelmä on siis Ikimuiston Wemmelsääri x Ikimuiston Bien Birgitta.

Viralliset nimet ovat Bambiina, Belladoor, Bimbo, Bublis, Burnis, Böhkö ja Bööris. Tässä kuvat ryhmärämästä, olkaa hyvät:

Bambiina
Belladoor
Bimbo
Bublis
Burnis
Böhkö
Bööris
Kaikki kuvat © Kaisa Santanen

Syötävän suloisia kyllä kaikki, eikö vain? Kaikille pennuille on jo omat ihanat kodit löytyneet. Toivottavasti tavataan jossakin vaiheessa, vaikka pentuetreffien merkeissä. Mulle saa myös laittaa kuulumisia sähköpostilla tai vaikka tänne kommentoiden tulemaan, mielelläni kuulen miten pennut kasvavat ja miten yhteiselo lähtee sujumaan. :)

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Etsimme tietoa Burniksen isästä ja olipas mukava löytää hänestä tietoja ja kuvia. Olit jo laittanut pentueenkin kuvat :) eilen oltiin heitä katsomassa ja koko jengi on syötävän suloinen ♡ kovin olivat kasvaneet parissa viikossa. Burnis muuttaa siis meidän perheeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukava juttu :) Blogini taitaa olla melkoisen lapsi-painotteinen, mutta koitan toki välillä laitella vähän koiramaisiakin juttuja tänne luettavaksi. Kotisivuillekin koitan näitä kuvia ja muita päivityksiä saada ahkerammin laitettua. Tuo aika rauhassa koneella tuntuu vaan nykyään olevan hirmuisen rajallista.. ;)

      Poista

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)