torstai 24. tammikuuta 2013

Valjakkourheilua!

Meillä on nyt taas päästy ulkoilemaan sairastelun jälkeen, ja pojat saaneet totutella aisoihin ja niiden kanssa vetämään Sofiaa pulkassa. Väiski menee jo hirmuisen hienosti, Haldi vaatii vielä vähän totuttelua :) Taitaa olla se kun on valjaissa ja aisoissa kiinni eikä saa vapaasti temmeltää niin iskee nuorella miehellä a h d i s t u s !!!

Hienosti kyllä sujuu ja ihanaa nauttia koko porukan kanssa hienosta talvisäästä ulkoillen ja reippaillen. Väiski ainakaan ei "hommissa" ollessaan välitä vastaantulijoista mitään, ei vilkaise edes päin. Ei silloin muut kiinnosta kun töissä ollaan.



Lisää tämmöisiä päiviä ja lykätään niitä plussakelejä sinne keväälle, kiitos! :D

Meidän koiraseura, Turun Palveluskoiraharrastajat ry, on mukana Muumimaailman Taikatalvessa 16.-24.2.2013 järjestäen siellä pulkanvetoa lapsille klo 11-15 ja itsekin olen koirien kanssa paikalla molempina viikonloppuina. Sinne siis Taikatalveen mukaan vain kaikki kiinnostuneet, paljon muutakin ohjelmaa on järjestetty!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen käärö siellä pulkassa lapaset pystyssä :) Meidän Usmalla on samanlainen suhtautuminen työhön kuin Wäiskillä. Sillojn kun ollaan hommissa, ote on äärimmäisen vakaa ja rauhallinen, vaikka muuten riekutaankin kuin Ellun kanat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofia tykkää makoilla tuolla pulkassa. Taitaa olla toppavarustuksissaan niin paksu paketti, että vaikeuksia istua vauhdissa ilman tukea ;) Tykkää kyllä kyytiläisenä olosta, naureskelee ja jutustelee kovin matkan aikana, sekä monesti nukahtaakin :)

      Poista

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)