lauantai 4. toukokuuta 2013

Ja sisustaja jatkaa valaisinten parissa..

Sisustusinnostus sen kuin jatkuu!!

Meillä on eteisessä kaksi vanhanmallista spotti-halogeeni lamppua, ja tuossa eteisessä jotain touhutessa aina harmittaa nuo kun ovat jotenkin niin rumia, sekä kuumottavat tosi paljon. Näinpä päätin, että tuo makuuhuoneen blin-bling plafondi saa muuttaa eteiseen ja sille ostetaan kaveriksi joku toinen vähän samantyylinen. Makuuhuoneeseen ostetaan joku vähän hempeämpi valaisin.

Tänään sitten kävimme Turusta Raisioon muuttaneessa uudessa Kodin 1:ssä ja pari valaisinta sieltä lähtikin mukaan :)

Eteiseen tulee tämmöinen plafondi vanhan kaveriksi:


Makuuhuoneen katto saa tämmöisen kaverikseen:


Pahoittelut kuvien huonosta laadusta, nettikuvia lainatessa ei tuo resoluutio päätä huimaa. Laittelen kuvia näistä kun on asennustyöt saatu valmiiksi..puolisolle taas hommia!

Pesimme ja öljysimme tänään myös terassin, touhukas päivä siis ollut! Musta pihaterassi vaatii kyllä joka kevät uutta öljyä pintaan, sen verran paljon vanha öljy kulunut pois talven aikana. On se nyt sitten taas kivan näköinen..kelpaa pihalla näteistä keleistä nauttia. 

Lisäksi päätin viimein hankkia itselleni Kärcherin ikkunapesurin! Semmoista jo viime keväänä katselin ja mietin vaan nyt päätin sitten, että semmoista on aika testata. Ja on kyllä kätevä! Harmittavinta ikkunanpesussa on mielestäni likainen valuva vesi, vaan tuon kanssa ei ole sitä ongelmaa. Ei tarvitse suojata alla olevaa lattiaa tai mitä sattuukin sitten alla olemaan. Edellisessä asunossani makuuhuoneen ikkuna avautui suoraan sängyn päälle. Tuon kanssa ei vesi valu eikä raitojakaan juuri tule, mii laik!! Vallan oiva hankinta siis ollut ainakin toistaiseksi mitä sitä testailin ikkunoita sisäpuolelta pesten. Nyt ei sitten ole enää sitäkään tekosyytä jos ikkunat ovat likaisia.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)