tiistai 7. toukokuuta 2013

Cola-criisi!!

Eräs hyvä ystäväni valittelee, että aina kun hän löytää jonkun lempparimaun, oli se sitten karkki, keksi tai mikä tahansa, se lopetetaan. Sanonutkin että hänen makunsa ei vissiin kohtaa suuren kuluttajakunnan kanssa :D Nyt voin sanoa, että I feel you my friend!!

Meillä on semmoiset pulskat puolitoista vuotta ollut perheessä Sodastream hiilihapotuskone ja kovin olen tyytyväinen tuohon vempaimeen ollut. Etenkin kesäisin on kivaa tehdä makuvettä. Yleensä teen niin että hiilihapotan vettä ja lisään pienen tilkan sitruunaa joukkoon. Olen kokeillut myös Sodastreamin omia uutteita ja etenkin niitä mitä laitetaan vain muutama tippa joukkoon, ovat kyllä hyviä.

Näistä maku-siirapeista kyllä cola-uutteet ovat olleet järjestäin suuri pettymys..eivät maistu kaupan colalta ja eivätkä muutenkaan makuuni. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta ja siitä onkin tullut suuri suosikkini. Kyseessä on Ice Age 4-leffan promo kampanja tuote Icy cola lime ja tämä on ehkä paras näistä juomista ikinä!!


Vaan kun kyseessä on kampanjatuote, ei tämä tietenkään ole valikoimissa vakituiseen ja alkaakin olla kaupoista loppu. Olenkin koittanut tätä metsästellä kaikista mahdollisista paikoista viime aikoina. Paikallisen Gigantin hyllystä ostin kaikki loput jo ajat sitten, vaan tänään tein ihanan löydön; viereisessä Expertissä oli tätä hyllyssä neljä pulloa!! Nehän lähtivät tietysti kaikki mukaani sieltä, riittää taas hetkeksi juomista ;)

Expertin nettikaupasta katsoinkin, että sitä olisi sielläkin vielä..pitää ehkä pistää tilaus sisään :D

Jos siis tähän jossain törmäätte niin ostakaa ihmeessä ja yhteys allekirjoittaneeseen, teen kyllä kaupat ja ostan ne itselle!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)