maanantai 29. heinäkuuta 2013

Talvivarustelua!!


Täällä on jo aloitettu hankkimaan Sofialle talveksi vaatteita ja kenkiä, tosin vasta yhden talvihaalarin ja kahden kenkäparin verran, mutta tästä se lähtee :D Kengät sain käytettynä kivaan hintaan. Haalarin ostin uutena ja tästäpä onkin pakko vinkata teillekin.

Ticket 2 Heaven:in outletissä on meinaan tällä hetkellä viime talven haalarit kaikki -50% alennuksella! Sieltä lähtikin meille tilaukseen Sofialle ensi talveksi haalari, joka saapui todella nopeasti perille ja kuriiri toi ihan kotiovelle asti :)

Kyseessä on Ticketin Babybaggie malli kuosilla Bellybutton, värinä ihana pinkki. Haalarissa on lisäksi teipatut saumat ja vesipilariarvotkin ovat hyvät, eli pitää melkoisen hyvin vettäkin. Tuntui myös kohtuullisen paksulta, eli ei heti vilukaan tule. Toki kovimmilla pakkasilla varmasti hyvä laittaa villapuku alle, mutta näin tehtiin viime talvenakin. Mielestäni tämä tuntuu käteeni paksummalta, kuin vastaava Reimatecin haalari, joka meillä oli viime talvena. Sitä en kovilla pakkasilla käyttänyt lainkaan, kun tuntui enemmän olevan suojakeleille sopiva.


Vielä olisi hakusessa Sofialle toinen haalari varahaalariksi hoitopaikkaan. Tämä saisi olla ehkä selvästi semmoinen muhkea ja ei tarvitse olla välttämättä vedenpitävä, kunnolla paksu ja lämmin. Ehkä jopa untuvahaalari? Katsotaan mitä löytyy..

Kuvan haalari löytyy täältä.  Kuva lainattu Ticket 2 Heavenin verkkokaupan sivuilta.

Nautitaan nyt vielä tästä kesästä ja lähestyvästä syksystä ensin ja hankitaa lisää talvivaatetta sitten myöhemmin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)