keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Geelikynsistä innostunut

Hei, olen Piia, innostun kaikesta ihan liian helposti! :D

Elikkäs juu, taas tämä on saanut päähänsä jotain ja sehän sitten oli taas menoa..ex tempore ostin Prismasta uv-uunin ja geelikynsitarvikkeita sisältävän pakkauksen. No joo, olin mä tuota jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi näille mun kynsille jotain alkaa tehdä taas kun on neidillä ikää tullut lisää ja töihinkin olen palalillut taas. Viimeksi mulla on rakennekynnet siis ollut Sofian syntymän aikoihin..

Noh, kaikki ei sitten mennytkään kuin Strömsössä ja eipä tuolla paketin mukana tulleella uv-uunilla kynsiä kovetettu. Tehoa oli 15W ja mukana tullut geeli ei kyllä sillä teholla ainakaan kuivunut. Tämä tyttöpä ei moisesta lannistu vaan pisti saksalaisesta nettikaupasta tilaten uuden uunin ja samalla vähän glittereitä ja eri geelejä sekä muita tarvikkeita mitä kuvittelee tarvitsevansa.  Uudessa uunissa on neljä lamppua ja tehoa yhteensä siis 36W. Lisäksi toisesta paikasta on matkalla vielä lisää tavaraa..

Tässä siis tämän hetken saalista

Eilen jo kokeilinkin heti tehdä uudella uunilla paremmalla onnella geelikynnet ja onnistui! Harjoiteltavaa riittää vielä, mutta tästä se lähtee. Asiakkaana olen ollut vuosikausia ja muutama kaverini myös tekee kynsiä ja olenkin heitä myös konsultoinut tässä asiassa näin aluksi. Netistä myös löytyy ohjeita todella paljon. Mitään erikoisia koristeluja en näin alkuun alkanut tehdä, vaan levitin glitteriä geelin mukana koko kynnelle. Omat kynnet tällä hetkellä sen verran lyhyet, että saavat yhden huoltovälin verran nyt ainakin kasvaa niin ehkä sitten sen jälkeen voin jotain glitter-ranskalaisiakin alkaa treenata. :) Muotteja en edes harkitse vielä itse tekeväni enkä tippejä ole ikinä tykännyt käyttää, joten näillä mennään ainakin toistaiseksi. 

Kuvia omista kynsistäni saatte siis hetken vielä odottaa, pitää treenata ja paljon ennen kuin alan tänne näytille niitä laitella. Tällä hetkellä tavoitteeni on vain omat kynteni saada laitettua ja muiden kynsiä en ala tekemään. Kummityttö ehkä voi joskus päästä testattavaksi, mutta ihan vielä ei senkään aika ole. 

Katsotaan kuinka kauan tämä innostus jatkuu ja miten pahasti tässä vielä innostuukaan..käsitöitä ne on nämäkin omalla tavallaan. :)

Hyviä vinkkejä ja linkkejä otetaan avoimin mielin vastaan eli laitelkaahan vinkaten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)