keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Heppatyttö

Niin, jokunen ystäväni saattaa muistaa kuinka ennen Sofian syntymää ja vielä tämän vauva-aikanakin useasti sanoin etten tyttöä kyllä heppatallille vie ellei sinne itse pyydä, koska tiedän mihin se johtaa, ja alkaa sitten kuitenkin kinuta sitä omaa pollea..vaan kuinkas siinä onkaan käynyt. ;)

Käyn itse säännöllisen epäsäännöllisesti Hemulla ratsastelemassa edelleen ja tietenkin tilaisuuden tullen Sofiakin tulee tallille mukaan. Jokunen aika sitten olimmekin koko perheen voimin tallilla ja Sofia pääsi myös hepan selkään. Yhden kierroksen mun kanssa yhdessä selässä kävellen ja toisen kierroksen meni yksikseen selässä istuen. Mä talutin heppaa ja isukki käveli vieressä ja piti huolen ettei pikkuinen horjahda selästä alas. Kovin oli jännää ja oikein kivaa! Vähän on vielä pienen ratsastusasennossa parantamisen varaa ja pienempi kypäräkin hankintalistalle oitis! :)


Ei kyllä tuo pikkuinen osaa yhtään varoa ja pelätä hevosia, mikä ei aina ole niin hyvä juttu. Saa tarkasti mennä perässä ja katsoa mitä touhuilee ja missä menee, pallon perässä juoksee vaikka hevosen jalkoihin tai aitaukseen, kun ei ymmärrä varoa. Hemu on niin rauhallinen, että seisoo vain paikoillaan eli ei sinänsä suurtaa vaaraa ole, vaikka Sofia vieressä hääräileekin, mutta aina voi eläin silti säikähtää ja vahinkoja sattua, eli turvaväliä koitan pitää tytön ja hevosen kavioiden välissä.

Mutta tästä se sitten lähtee, katsotaan millainen heppatyttö tuosta tulee kun ikää tulee lisää..vai onko ne ihan nähty juttu sitten jo! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)