keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pohjalainen pääsiäinen

Pääsiäistä vietettiin koko poppoon voimin pohjanmaalla, Pietarsaaressa. Hyvin mahtui mukaan koko karavaani, koirat häkkeineen vaunujen kera auton takakonttiin. Oli kyllä auto täynnä tavaraa kun pitää olla kaikenlaista mukana..

Pietarsaaressa ei ollut kevä ihan yhtä pitkällä kuin täällä Raisiossa. Luntakin tuli vielä lisää siellä ollessamme, taisi takatalvi iskeä sinne oikein kunnolla. :) Muuten kyllä sää suosi, aurinkoisia päiviä riitti ja käytiinkin koko perheen voimin paljon ulkoilemassa ja koirien kanssa kävelemässä.

Sofia alkanut myös kiukutella hieman hampaitaan jo, selvästi ikenistäkin huomaa että tuloillaan jo on..itse olen kuulemma ensimmäiset hampaani saanut 4kk ikäisenä, taitaa tyttö olla yhtä hätäinen kuin äitinsäkin :D Sofia on kuolannut runsaasti jo jonkin aikaa, nyt on lisäksi ikenet tosi turvoksissa sekä alkanut ruokailut aina välillä tökkiä. Kesken imetyksen alkaa tyttö itkeä ja huutaa ihan hysteerisenä ja kipuisen oloisena. Taitaa aiheuttaa paineen tunnetta ja kipua ikeniin tuo imeminen välillä. Onneksi saa suurimmaksi osaksi sentään syötyä ilman ongelmia niin pysyy tyttö ruuassa :) Yöt nukutaan vielä myös hyvin. Saas nähdä milloin puskevat hampaat kunnolla läpi..voi vielä mennä paljonkin aikaa.

Mukavaa oli Sofian mummilassa reissussa ja matkat menivät hyvin :) Kesällä sitten varmasti seuraavaksi taas uudestaan.

Haldikin pitäisi tänään ilmoittaa ensimmäiseen näyttelyynsä virallisessa luokassa, pentunäyttelyitä muutama käytiinkin silloin kun oli pentu. Pitää varmaan muutama mätsäri etsiä missä käydään harjoittelemassa kehäkäyttäytymistä ennen virallisia näyttelyitä. Kaksi näyttelyä on toukokuulle katsottuna jo valmiiksi, saas nähdä onko pojalla siinä kohtaa enää lainkaan karvaa jäljellä :D Kuumin kesä pysytellään näyttelyistä pois ja syksyllä sitten taas uudestaan :)

1 kommentti:

  1. Aikaisinpa olette molemmat Sofian kanssa ruvenneet hampaita kasvatteleman! No, ehtiipä syödä enemmän puuroa :)

    VastaaPoista

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)