keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Sofia 6 kuukautta

Sofia täyttää tänään 6 kk, mun pikkuinen on jo puolivuotias!! Huh, mihin tämä aika oikein juoksee? Vasta se oli semmoinen pikkuinen avuton käärö joka ei edes liikahtanut ilman äitin apua. Nyt jo kääntyilee mahalleen ja selälleen sekä harjoittelee ryömimään. Alkaa jalat ja kädet tehdä yhteistyötä jo keskenään ja pieniä matkoja kerrallaan pääsee neiti liikkumaan eteen ja taakse. Kohta onkin sitten vanhemmilla kiire pysytellä pienen ihmisen perässä, koirista puhumattakaan.

Kerran Sofia jo keksi alkaa Seitan hännän kanssa leikkiä, vanha-rouva vain makoili paikoillaan sen aikaa eikä juuri välittänyt moisesta. Samoin Sofia on alkanut kovin osallistua keskusteluihin ja itsekseenkin jokeltelee kuin mikäkin, sekä alkanut ilmaista mielipiteitään oikein äänekkäästi :D

Lähestyvän puolivuotispäivän kunniaksi Sofia päätti myös täräyttää ensimmäisen hampaan läpi. Maanantaina tuon huomasin suussa, tuntui jotain kovaa sormeen. Aika pitkään on tuota jo tehnyt, mutta ilman suurempia itkuja onneksi tuli. Yöt nukkunut normaalisti, päivisin välillä kärttyillyt ja ollut levoton. Välillä jouduttu lääkkeisiin turvautumaan olon helpottamiseksi, mutta aika vähän kuitenkin.

Onnea siis puolivuotiaalle Sofia-neidille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)