sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Haradsholmassa mökkeilemässä

Perjantaina pakattiin koko perhe nelijalkaiset mukaan lukien autoon ja suunnattiin Paraisille, tarkempi suunta oli mökki Haradsholmassa. Sofian ensimmäinen muttei varmasti viimeinen reissu tuonne mökille.







Ilmat olivat mitä ihanimmat, aurinko paistoi ja lämmintä piisasi. Mukaan saimme myös ystävämme Jannen ja Ninan Kirkkonummelta. Mökki sijaitsee aivan meren rannassa, joten Väiski tottakai otti ilon irti ja kävi uimassa eikä olisi millään lopettanut :D

Kävimme Väiskin kanssa myös vähän jäljestämässä. Pitkä aika on edellisestä kerrasta jo vierähtänytkin, vaan kohtalaisesti tuo meni. Kepitkin ilmaisi ihan ok, ensimmäisellä pientä haparointia, mutta se suotakoon :) Kivaa oli taas, pitää useamminkin ruveta käymään jälkimetsällä koirien kanssa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä saimmekin mökille seuraksemme kunnon myräkän, mereltä nousi mieletön ukkonen suoraan päälle. Aika hurjan näköistä, kuuloista ja tuntuista oli. Salamoita löi koko ajan todella tiuhaan. Sunnuntaina saimmekin lehdestä lukea tämän olleen kesän pahin ukkonen tähän mennessä. Näytti kyllä oikein hurjalta kun tuli mereltä suoraan kohti ja ylle, suoraan edessä olleeseen saareen löi salamakin oikein kunnolla. Onneksi meidän mökkiin ei osunut eikä mitään muutakaan syttynyt palamaan. Koirat olivat hermona, Väiski ehkä kaikista eniten, sen verran kovaa välkkyi, jytisi ja paukkui. Koko mökki tärisi ja lasit vaan helisi kun oikein päällä oli. Sähkötkin menivät pariin otteeseen. Sofia vain nukkui tyytyväisenä matkasängyssään makkarissa :) On se kyllä hurjaa kun luonto oikein näyttää voimansa, pistää itseäkin hiukan jännittämään ja nöyräksi..ainakin kun maaseudulla aivan meren rannassa on eikä turvallisesti kaupungissa.

Grillailtiin, käytiin Nauvon saaressa, saunottiin, uitiin, nautittiin kauniista kelistä ja lomasta..siinä meidän mökkeilyä. Mukavaa oli kaikilla ja taatusti menemme uudestaan kun tilaisuus tulee. Mini-mökkeilijä aloitti Haradsholman uransa oikein mallikelpoisesti :)

Huomenna paluu arkeen taas kun Patrik menee taas töihin, loma on tältä erää loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)