sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Halipula!!

Sofialla on hoitopaikassa mennyt oikein mukavasti, jää sinne mielellään ja innoissaan juoksee aamupuurolle muiden mukana :) Päiväunetkin sujuvat hyvin ja virtaa tytössä riittää. Illat yhdessä äidin ja isin kanssa vaan tuntuvat välillä lyhyiltä ja nyt tänä viikonloppuna Sofialla onkin ollut vallan mahdoton halipula! Äitin syli on se paras paikka, päiväunillekaan ei suostu ellei saa äitin syliin nukahtaa. Äitillä vaan meinaa käsistä loppua jaksu kesken, painaa tuo "äitin pikkuinen" jo sen verran paljon :D Noh, ehkä se tästä taas tasaantuu. Yöunille onneksi menee tosi nätisti ja nukahtaa itsekseen sänkyynsä hyvänyöntoivotusten saattelemana.

Tänään pääsemme myös katsomaan kuukauden ikäistä pientä vauvaa, mahtaa se tuntua pieneltä Sofian rinnalla ;) Katsotaan mitä Sofia pikkuisesta tuumaa. Kovin tykkää vauvoista kun jossain semmoisia näkee sekä on tietysti myös vauvanukke lelunakin.

Olen kyllä oikein iloinen miten hyvin Sofialla hoitopaikassa menee ja miten ihana hoitaja meillä on, ei voisi parempaa toivoa :) Hyvillä mielin voi joka kerta lähteä itse töihin, kun tietää tytöllä olevan kaikki hyvin ja hyvässä hoidossa. Hoitajamme myös touhuilee lasten kanssa tosi paljon ja järjestävät yhdessä muidenkin hoitajien kanssa toimintaa, joten Sofia pääsee myös isommassa ryhmässä toimimista opettelemaan.

Sofia on myös alkanut puhua hirmuisesti. Toki jo ennen hoitoon menoakin pälpätti kuin pieni papupata, mutta selvästi huomaa miten paljon nopeammin nyt oppii uusia sanoa, ja tuntuu imevän itseensä vaikutteita joka puolelta erittäin vahvasti. Toivottavasti kuitenkin vain ne hyvät asiat ;)

Muutkin taidot ovat kehittyneet huimaa vauhtia; syödessä ei enää tarvitse kuin vieressä istua seuraamassa, että lusikka menee hyvin suuhun ja kaatamassa maitoa lisää mukiin. Samoin hiekkakakkuja tekee itse kuin vanha tekijä. Niin se mun pikkuinen kasvaa!

Sää on nyt viikonloppuna onneksi ollut ihanan kesäinen ja ulkoilulle suotuisa, alkaa iltaisin olla jo melko syksyiset fiilikset. Sofiallekin on kaikki talvipuvut jo hommattuna ja talveen varautuminen hyvässä vauhdissa. Villapuku, pipoja ja hanskoja vielä on ostoslistalla, mutta muuten aika hyvä tilanne varustusten suhteen :) Jokos te olette aloittaneet syksyyn valmistautumisen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)