perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksyn hankintoja

Pakko jakaa teidänkin kanssa tämä; olen onnistunut löytämään parhaimmat kengät ikinä!! Olen sen sortin himoshoppailija (vaatetusalalla työskentely selittänee osan..) etten läheskään kaikkia hankintojani täällä tai muuallakaan esittele vaan tämä oli jotenkin semmoinen must do-juttu tähän väliin. :)

Näyttää mun makuuni hyviltä, jalassa aivan mielettömän mukavat ja pehmeä askel. En tiedä mitä materiaalia tuo pohja on, mutta ei kopise edes lainkaan. Mitkä lie hiiviskelijäkengät. Pitää sitä syksyksi nyt jotain mukavaa itsellekin hankkia, eikä vain Sofialle ostella :D

Muuta en itselle juuri olekaan ostellut, yhden neuleen löysin, joka sekin todella kiva ja mukavalla yksityiskohdalla varustettu :)

Tässä vielä kuva noista kengistäni:


Löytyivät Dinsko:sta ja hintakaan ei päätä huimannut; 44,90€ eli kohtuullinen vielä kuitenkin.

Syksyn vaatehankinnat ovat kyllä suurelta osin keskittyneet Sofian vaatehankintoihin. Syksyn ja talven sieltä lähtestyessä olen ostanut Sofialle jo valmiiksi useammankin haalarin ja kenkiä käytettyinä valmiiksi odottamaan. Yksi parhaista löydöistä taisi olla vedenpitävä Reimatecin haalari käytettynä hintaan 12€!! Uutena kun hinta pyörii 100€ tienoilla niin on kyllä todellakin löytö! Tuon ikäisenä kun ei vielä nuo haalarit kamalasti ehdi edes kulua ja kärsiä käytössä niin kannattaakin ostella käytettyinä, menevät niin pienen hetken ennen kuin onkin aika siirtyä taas seuraavaan kokoon. Nyt olemme siirtymässä 74cm vaatteisiin, osa 68cm menee vielä. Neuvolassa tiistaina käydessä pituutta tytöllä oli 73,6cm. Haalareitakin pitää olla enemmän kuin yksi, jotta on päälle laittaa jotain kun toinen on pesussa tai kuivumassa pihaleikkien jäljiltä. Hankkimistani pari on vedenpitäviä, pari pelkille pakkaskeleille/rattaisiin, koska eivät vettä pidä.

Vaatteita tuntuu Sofialla muutenkin olevan melkoisen paljon, vaan kyllähän noita meneekin. Tuntuu että pari vaatekertaa menee päivää kohden kun likaantuvat tai sotkeentuvat ruuasta. :D Ja kyllä, meillä käytetään ruokalappua vaan ei sekään kaikkea suojaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)