keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lumiriemua

Viime viikon torstaina elikkäs 25.10. illalla Väiskin kanssa treeneistä tullessamme huomasin että mitäs mitäs, muutama pienen pieni lumihiutale leijailee maahan! Voi ihanaa..ja hetken päästä sitä tuli hieman enemmän ja nopeammin. Tunnin päästä olikin jo maa valkoinen ja koirat päästin pihalle myös tuosta ilakoimaan. Perjantaina sitten satelikin pitkin päivää enemmän tai vähemmän ja lopputuloksena täällä oli semmoinen 10-15cm hanki ja ihmisillä iloinen mieli. Viikonloppuna oli aivan ihana ilma, vallan siinä tuli jouluinen olo. Aurinko paistaa ja maa on valkoinen ja kivaa ulkoilla koirien kanssa. Sofia oli viime viikolla kipeänä flunssassa niin hänen kanssaan ei muuta kuin käyty hieman pihalla lunta ihmettelemässä, haalari puettiin siis päälle 5 minuutin ulkoilun vuoksi :D Noh, päästiin ainakin ihmettelemään ensilunta.

Maanantaina sitten päästiinkin jo Sofian kanssa hieman pulkkailemaan. Samana iltana sitten alkoikin jo vesisade ja jatkui koko yön vieden kaiken lumen mennessään..mutta alla siis hieman kuvia meidän ensilumesta :) 

Näin paljon lunta meille tuli

Vertailun vuoksi: pari kuvaa samasta paikasta kuin kuvahaasteen kuvat (en nyt tässä kohtaa tehnyt kollaasia kun on tämmöinen "välikuva" haasteen ulkopuolella..)



Kuvia lauantailta lenkkipolun varrelta





Haldi oli ainoa joka oli hetken paikoillaan kuvaa varten,
muissa kuvissa näkyy vain koirahässäkkää :D

Sofian lumitouhuja





...ja pulkkailun alkeita 


Tää tilais sitten lisää lunta!! Paljon kivempaa ulkoilla lumessa kuin pimeässä ja sateessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)