tiistai 9. lokakuuta 2012

Lokakuuta

Niin se vaihtui syyskuu lokakuuksi ja sää muuttunut hyvinkin syksyiseksi. Kävimme kuun vaihteessa vierailemassa taas Pietarsaaressa, pääsi Sofiankin mummia ja vaaria tervehtimään. Siellä tuntui syksy olevan pidemmällä kuin meillä täällä Raisiossa vaan eipä mennyt kauaa kun se syksy kunnolla tuli tännekin. Ehdittiin sentään ennen tulvia kotiinkin takaisin ;) Venekin nostettiin jo ylös vierailumme aikana.

Kotiin palattuamme olikin minulla edessä pienoinen operaatio, oikean jalan isovarpaasta poistettiin kynsi :( Kyllä vain oli kipeä tuon jälkeen!! Kolmen päivän jälkeen vasta pääsi taas kävelemään joten kuten, vaan toivotaan että jatkossa sitten hieman kivuttomampaa menoa :)

Kävimme myös Tampereella AstaKoti-messuilla tutustumassa ja samalla reissulla Sofian pikkuserkkua tapaamassa, sekä vanhempiaan tietty myös :D Mukavaa oli <3 Sofia näytti Vilhelminalle miten kovaa sitä voi kontata ja kiipeillä.

Väiski pääsi myös taas mieleisiinsä puuhiin, eli Bertan kanssa uusinta yritys pentujen suhteen. Hyvin oli astutukset menneet ja nyt sitten odotellaan että aikaa hiukan kuluu ja ultraan pääsee katsomaan mitä siellä näkyy. Toivottavasti tällä kertaa menee hyvin myös loppuun asti! Väiski oli kotiin tultuaan hieman mieli maassa kun joutui naisestaan taas eroon, voi noita miehiä :D Tällä kertaa ei sentään ole täällä ulvottu keskellä yötä Bertan perään..vielä ainakaan

Kotia on nyt sitten taas vähän viritelty taapero-muotoon, eli tasojen kulmiin silikoniset suojukset, hellasta säätimet otettu pois, ilmanpuhdistin kiinnitetty ettei kaadu ym. Vielä pitäisi kaappien ovia ja laatikoita modata niin, ettei saa niitä auki. Pariin kaappiin ajattelin laittaa muovipurkit ja kattilat, niitä saa sitten vapaasti penkoa..josko loput kaapit saisi sitten olla rauhassa :)

Nyt olemme vielä neljä viikkoa kaikki yhtä aikaa kotosalla, isäkuukauden merkeissä. Sen jälkeen jään minä hoitovapaalle Sofian kanssa kotiin ensi vuoden elokuuhun asti. Siinä kohtaa on Sofialla varmaan ikää sen verran, että äiti raaskii tytön hoitoon viedä ja palata itse töiden pariin takaisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)