sunnuntai 12. elokuuta 2012

Shoppailua koiranäyttelyssä

Pakko jakaa tämä teidänkin kanssa. Olen jo pitkään (siis tyyliin pari vuotta, oikeesti :D) halunnut kunnollista meikkiboxia, siis semmoista alumiinin väristä kovakuorista, mistä sisältä aukeaa lokerot, joihin saa kaikki naamanmaalaustarvikkeet kivasti järjestykseen. Netistä ulkomaita myöden semmoisia katsellut vaan harmitellut aina korkeata hintaa. Sokoksen kosmetiikkaosastolta minun tarpeisiini liian ison jo löysinkin vaan hinta oli kyllä jotain käsittämätöntä, 149€! En ole maksamassa moisia summia. Ammattimaskeeraajat ym varmaan moista tarvitsevat niin heillä sen ymmärtää.

Noh, tänään oli meidän lähellä täällä Raisiossa koiranäyttely, Elonäyttely 2012 ja sinne lähdin Sofian kanssa katselemaan. Oli tuttujakin paikalla ja niitä samalla kiva treffata. Sieltä sitten eräästä myyntikojusta bongasin tuommoisen boxin, koiran trimmaustarvikkeille sun muille tarkoitettu vaan muuhunkin käyttöön ihan yhtä hyvä. Hintaakin oli vain 20€ joten lähti samantien mukaan :) Nyt on sitten taas hyvä mieli olevinaan kun on jotain ostanut ja saanut hankittua..mutta tuo on jo niin kauan roikkunut joskus ostettavien listalla että kiva oli kun nyt löytyi, ja vielä kohtuu edullisestikin :)



Kyllä nyt sitten taas kelpaa naamaa läästiä. Samasta näyttelystä lähti mukaan myös pari lelua, kun oli tarjouksessa..koirille tarkoitettuja, mutta ajattelin niitä kyllä Sofian käyttöön kun olivat niin kivan näköisiä :D Koirat taitavat nuo saada heti hajalle. Olettekos te tehneet yllättävistä paikoista kivoja löytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)