keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sisustustarrailua

Tässä ne nyt sitten ovat, asennettuina; Sofian kaapin sisustustarrat..eläin-poppoo

Kaappi tarroineen

Ankkaperhe

Bambit (huomaa perhonen;) )

Hylje

Melko helppo nuo oli liimata paikoilleen, vaikka parissa kohtaa meinasi vähän töpätä. Oli taustapaperissa liikaa kiinni. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja helppo vaihtaa sitten jos joskus kyllästyy.

Ostin nuo Liedosta firmasta nimeltä Myymälä Mielikuvat ja uskallan kyllä suositella todellakin. Hinta kohtuullinen (Ankat ja Hylje 10€/kpl, bambit 20€) moneen muuhun tarroja myyvään firmaan verrattuna, mitä netistä tarroja katselin ja etsin. Ja palvelu oli loistavan hienoa! Valmiita tarroja on aika rajallinen määrä eli tekevät näitä tilauksesta, mutta nopeaa oli kyllä. Nettikaupan kauttakin varmasti voi tilata niin ei tarvitse ajaa paikan päälle :)

Tuolta saa itse valita värikartasta värin ja itse päättää myös minkä kokoisen haluaa. Samoin tekevät vaikka omasta kuvasta tarrat jos niin tahtoo (toki jos joutuvat kuvaa käsittelemään tästä ottavat korvauksen). Samoin saa myös huurretarroja, liitutaulutarroja ym. Huurretarroissa olikin kiva idea tehdä ns. negatiivina; kuvio onkin se läpinäkyvä osa ja huurretarraa muu osa. Hieno idea vaikka lasiseen vitriinin oveen tms.

Nyt sitten seuraavien projektien pariin ;) Perjantaina olisi tarkoitus suunnata Tampereelle asuntomessuille, sisustushaukka on niin metsästämässä uusia ideoita kyllä. Saas nähdä mitä kaikkea se pää pulppuaakaan tuon reissun jälkeen :D Oletteko käyneet noilla messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)