perjantai 1. maaliskuuta 2013

Benetton baby ja muuta lastenvaateosastoa

Tämä äippä on nyt hurahtanut näköjään ostelemaan Benettonin lastenvaatetta. Ovat kohtuuhintaisia ja laatu on mielestäni hyvää. On ollut siis käytössä aiemminkin. Värit ja printit pysyvät hyvin pesussa sekä vaatteet pitävät muotonsa. Hintataso on itselleni ollut yllätys, bodyt ja paidat samaa tasoa kuin perus Prisman omat merkit, ja halvempiakin kuin Tutan vastaavat. Tämä tykkää!

Tämmöisiä siis löytyy nyt Sofian kaapista:

Benetton farkut, aivan ihanan ohutta ja pehmoista matskua!

Benettonin ryppylahje leggingsit ruseteilla

Benettonin t-paita glitter printillä

Ihanan keväiset värit! Benetton t-paita

 Lisäksi kevään tulle tietysti tarvitaan uusi välikausipuku, ei mahdu vanha haalari enää päälle eikä kohta enää talvihaalarissakaan tohdi hikoilla. Siispä käytiin katselemassa mitä on Ozbabyn myymälässä on tarjolla, tuossa lähellä kun sijaitsee ja sieltähän löytyi tämmöinen aivan ihana Reiman puku:


 Väri on itseasiassa kirkkaammaan vihreä kuin tässä kuvassa, oikein kiva. Jotenkin halusin tälle keväälle-syksylle ennemmin erillisen takki-housu yhdistelmän haalarin sijaan, mielestäni monikäyttöisempi kun voi takkia käyttää myös pelkästään jos tarvetta. Parina päivänä tätä on jo päästy testaamaankin, ollut +6-7 astetta lämmintä ja aurinko paistanut! Ihana kevät!! Tosin eipä se kevät ihan vielä taida tulla kun lisää lunta manasivat tännekin vielä tulevaksi..mutta pikkuhiljaa. Kohta päästään taas hiekkalaatikolle leikkimään :)

Sofia sai myös uuden pikkuserkun, pienen pieni poika syntyi viime viikolla serkkuni perheeseen. Onnea kovasti sinne! Pitihän sitä sitten pienelle miehenalulle käydä jotain lahjaakin hakemassa ja tämmöistä lähti postin mukana eilen Ruotsin suuntaan:



Vasemmanpuoleiset ovat Benettonin mallistosta, tossut itse virkatut tietysti. Oikeanpuoleiset vähän Suomi-teemalla mukaan laitettu :D Angry Birds ja Suomi-bodyt. Toivottavasti ovat mieleiset!

Virkatut converset :)

Lisäksi bongasin Zalandon alessa kivoja Benettonin lastenvaatteita myös ja olihan niitä pakko tilata..osa on syksyksi valmiiksi, osa kesäksi. Niitä siis odotellessa..tuoko muillekin kevät tullessaan halun ostaa kaikkea kivanväristä vaatetta väriä tuomaan? Itsellehän ostin siis jo aiemmin myös pinkit farkut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)