tiistai 12. maaliskuuta 2013

Opiskelun iloa

Tämä sai päähänsä alkaa iltaisin opiskella graafista alaa :D

Tarkemmin sanottuna suorittaa painopinnanvalmistajan ammattitutkinnon. Nyt on kaksi ensimmäistä kouluiltaa takana ja voi että, mä niin tykkään! Opiskelemme aika laajalla skaalalla kaikenlaisen painovalmiin materiaalin tuottamista, sekä tietysti myös vastaavaa digitaalisiin tarpeisiin sopivaksi.

Toistaiseksi on vasta Indesign-ohjelman perusteisiin tutustuttu, mutta vaikka mitä kivaa on vielä tulossa. Itsellä suurin anti taitaa olla Illustrator-ohjelmassa sekä pakkaussuunnittelussa. Toki tuo Indesign-vaikuttaa myös niin kätevältä ohjelmalta, että sillekin käyttöä löytyy varmasti. Sanoin jo eilen kotiin palattuani, että tämän illan jälkeen heitän kyllä Wordin romukoppaan ja siirryn Indesignin käyttäjäksi :D No joo, saas nyt nähdä..kalliita ohjelmiahan nuo ovat vaan CS2 versiot ovat Adoben sivuilla ilmaiseksi ladattavissa sekä opiskelijaversiot uusimmista kohtuulliseen hintaan saatavilla.

Tämän ohjelman osaamisesta on varmasti hyötyä jatkossakin mahdollisten mainos- ja esitemateriaalien teossa, ja onnistuu tuolla myös myymälämateriaalien tuottaminen.

Töissä siis mahdollisesti olisi työnkuvaani tulossa pientä muutosta tai lisäystä eli myös pakkaussuunnittelua ehkä vastuulleni tulisi. Saas nähdä tuleeko tämän koulutuksen myötä myös laajempi skaala uutta materiaalia mietintään. Tätä graafisen alan koulutusta olen miettinyt jo pitkään lisäkoulutukseksi hankkivani ja nyt sitten sattui sopiva koulutus alkamaan ja ajankohtakin on passeli niin minähän pistin hakemuksen sisään ja pääsinkin vielä :) Lähiopetusta on joka toinen viikko kaksi iltaa, 3h/ilta. Tämän lisäksi kotitehtäviä, toivottavasti löytyy aikaa riittävästi näiden tekemiseen. Innolla siis odottelen mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan! Ehdottomasti hyvä fiilis!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)