torstai 21. maaliskuuta 2013

Edblad

Kiitoksia Tiialle vinkkaamisesta tästä ihanasta korusarjasta, vihdoin olen löytänyt omani ja tätä ostan jatkossakin! Hintakin on omaan hintatasoon sopiva eikä siis hirmuisen kallis. Tyyli on yksinkertaista kivoilla jutuilla höystettynä eikä liian kruusailevaa. Ruotsiin kun keväällä menemme käymään tätä pitää ehdottomasti käydä siellä katsomassa, valikoimaa varmasti enemmän kuin täällä meillä päin pienessä putiikissa joka näitä myy. Nettikaupasta en näkemättä uskaltanut lähteä tilaamaan, joten valtisin Foggia Oy:n valikoimista itselle sopivimmat mukaan. Ja kivat ovat kyllä! Mukaan lähti korvikset ja sormus samaa sarjaa.

Foggiassa myyjä myös kertoi tästä merkistä enemmänkin. Tätä suunnittelee ruotsalainen melko nuori muotoilijapariskunta, jotka ovat myös Suomessa. Paraisilla Turun saaristossa. jonkin aikaa asuneet. Ensin oli vain nainen aloittanut suunnittelemaan näitä, vaan nykyään suunnittelevat molemmat, mies ja nainen. Myyjän mukaan ovat oikein lahjakkaita muotoilijoita ja hän kovasti aina odottaakin mitä uutta ovat tuomassa mallistoon.



Oletteko te tästä merkistä kuulleet tai jopa siihen samalla tavalla ihastuneet? Täältä löytyy lisää ihania tuotteita tältä merkiltä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat!! <3 Minkä hintaisia olivat? Voi että kun pääsis itekin hypistelemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos nämä satasen pintaan yhteensä molemmat eli hieman kalliimpia kuin mitä verkkokaupassa vaan ei tarvinnut pelätä katoavatko matkalla postin mukana ;) Korvikset ovat myös yllättävän painavat eli eivät nyt ihan päivittäiseen käyttöön itselle ainakaan tällä hetkellä tule, mutta ehkä töihin palatessa taas voi tilanne muuttua :)Sormus on myös aika paksu eli näitä kannattaa käydä vähän sovittamassa miten omaan käteen sopii ja miltä tuntuu. Toista mallia myös koitin mikä oli hieman ohuempi vaan tämä oli kivempi kuitenkin kun oli samaa sarjaa korvakorujen kanssa. Lisää näitä, ehdottomasti! Tuut tänne ja tehdään päivä Tukholmassa-risteily ja käydään Edbladin liikkeessä samalla? ;)

      Poista

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)