tiistai 5. maaliskuuta 2013

Elämäni ensimmäinen dieetti!!

Mähän oon koko ikäni saanut syödä mitä vaan ja miten paljon vain vailla huolta kertyvistä kiloista. Toki 30v rajapyykin ylitettyäni oon huomannut että kyllä se aineenvaihdunta hidastuu meikäläiselläkin ja vähän joutunut malttamaan herkkujen kanssa välillä ;) Raskausaikana kiloja kertyi jokunen, vaan eipä hirmuisesti..ne kyllä lähtivät myös nopeasti pois imettäessä.

Imetyksen vähentyessä alkoikin sitten kiloja kertyä, ei nyt hirmuisesti, mutta kun ne ovat lähes kaikki tuossa vyötärön seudulla niin näkyvät kyllä :D Painoindeksi on edelleen normaalipainoinen eli 23 (170cm/66,7kg) mutta itse kun ei ole tyytyväinen peilikuvaansa niin tahtoo jotain tehdä.

Niinpä päätin aloittaa Nutraamaan, jotta nyt saan nopeasti vähän painoa alas ja sen jälkeen sitten olisi tarkoitus jatkaa pienemmillä annoksilla ruokaillen monipuolisesti. Toivottavasti saan näin painon myös pysymään haluamassani jatkossa. Onkos teistä joku kokeillut nutraamista?

Tämä siis on elämäni ensimmäinen dieetti!! Tuossa nutrauksessa on ideana, että päivän aikana syödään vain noita keittoja ja pirtelöitä mitä Nutrilett-merkillä tarjolla on, 5 päivää kohti. Itse ostin lämpimäksi ruuaksi kanakeittoa ja pirtelönä on vanilla shake. Tuo kanakeitto on ihan hyvää, vaikka varmasti sekin tylsäksi käy viikko vähintään puputtaa samaa vaan saapa sitä muutakin jos tahtoo vaihtaa. Tuo vanilla shake puolestaan vaatii kyllä sekaan marjoja, jotta saan alas! :D Eilen sotkin karpaloita sekaan ja oli huomattavasti parempaa. Ajattelin käydä katsomassa josko olisi chocolad shake:a tullut hyllyyn lisää. Oli loppu kun noita ostamassa kävin. Näiden lisäksi pitää juoda paljon ja hedelmiä sekä kasviksia saa syödä mahantäytteeksi.

Ensimmäiset pari päivää oli kyllä järkky nälän tunne päällä koko ajan ja tuntui jo että lopetan koko touhun heti alkuunsa. Tahtoa siis koeteltiin, sekä tuon puolison hermoja kun sille turhautumistani puran ;) Toisen päivän iltana alkoi nälkä vähän helpottaa ja kolmas päivä meni jo paremmin. Kolmantena pävänä kropassa tuntui, kuin olisi ollut lihakset vähän hapoilla koko ajan. Heräsikin kysymys, että toivottavasti polttaa vain rasvaa kropasta tuolloin eikä myös lihasta??! Nyt on neljäs päivä menossa ja enää tulee vain ajoittaista hetkellistä näläntunnetta. Hapotuskin on loppunut. Kolmantena päivänä puntari näytti 1,5kg vähemmän, vaikka jälkimmäistä ei otettu aamusta. Laskussa siis ainakin on :D

Maha on kyllä selvästi laskenut ja pienentynyt. Todellakaan en kuvittele että tämän kuurin jälkeen voin palata entiseen, vaan pienempiä annoksia olisi tarkoitus koittaa saada syötyä. Olisihan tuota painoa silläkin keinolla voinut koittaa alas saada, vaan jotenkin tahdoin tämmöisen vähän nopeamman version tähän väliin ja tänä aikana ehkä maha myös tottuu pieniin annoksiin niin helpompi jatkossa sitten syödä vähemmän.

Onkos muilla saapuva kevät tuonut dieetin tullessaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan toki mielipiteesi minullekin :)